mandag 8. januar 2018

Mye gøyere enn å rydde!

Å lage kort! det som skjedde var at jeg skulle "rydda" i hobbyrommet mitt etter "julekaoset" som var der inne fra i fjor men jepp...det mye gøyere å lage kort enn å rydde! 
Så nå har jeg et julekort å vise dere, årets første?  det er vel kjent i hobbyen våres at det er mange som begynner tidlig med julekort, så hvorfor ikke :) 


Denne gangen har jeg brukt stempler fra Tim Holtz (bestillingsvare- Great outdoors)  dies fra kort og godt, embossingspulver, snø og brusho, fargen heter Prussian Blue.  

 Har også laget ferdig et enkelt shaker kort som lå på pulten. Trær jeg har brukt finner du HER. Disse små "bobler" av plastisk er helt fantastiske til å lage raske ryste kort, eller shaker kort. 


Håper du ble inspirert hvis ikke til å rydde, til å lage et kort eller to.


Husk at vi har fått oss ny nettbutikk, den finner du HER.
Er det noe du har lyst på og ikke finner i nettbutikken? ikke nøl med å sende oss en mail eller kontakte oss på Facebook så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. 


6 kommentarer:

 1. Yes, that's something I often do. When I start tidying I usually find lots of interesting bits that need to be put together. Lots of wintery blue challenges still on going. Love this. Hugz

  SvarSlett
 2. Love your cards! So fun with all the blue paint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. thanks! is actually brush powder, love the effects :)

   Slett
 3. Å lage er morsommere enn å rydde, men etter rydding blir jeg merker selv, så for meg lønner det seg å rydde innimellom 🤣 fine kort du har lagd

  SvarSlett