lørdag 16. januar 2016

Presentasjon av Design Teamet

I dag så presenterer vi 3 av  design teamet til
Hobbygarasjen.


Karin Lovise Jeg er altså eieren og sjefen av Hobbygarasjen.no. Jeg er gift med Terje og har to gutter, 05 og 08 modell. I tillegg til butikken min, jobber jeg på Elkjøp som selger. 

Jeg startet å scrappe som så mange andre, når eldstemann ble født i 2005. Først med å lage kort, og siden med å lage album sider. I dag lager jeg for det meste kort, men av og til får jeg det for meg å lage layout.  Ellers lager jeg også bokser innimellom og liker også godt å lage lerret i mixed media. Stilen min skifter litt etter hvor mye tid jeg har, akkurat nå går det for det meste i enkle kort.

Jeg gikk lenge med tanken på å starte opp butikk, og da jeg fikk sjansen til å kjøpe et lite varelager på Elkjøp her jeg jobber så måtte jeg bare slå til. Så i 2011 kastet jeg meg i det og startet opp hjemme i garasjen, her av navnet Hobbygarasjen. Jeg kjøpte inn nye varer litt etter litt, alt etterhvert som jeg solgte og vokste sakte men sikkert. Julen 2014  flytte jeg butikken inn i et lite lokale i Kopervik sentrum, men allerede sommeren 2015 skulle andre overta her og jeg flyttet til et større lokal i Hovedgaten 30. Midt i gågata trives jeg og her holder vi også kurser som det er noe jeg vil fokusere mer på i 2016.  I tillegg til å oppgradere nettbutikken.

Jeg har fått mye hjelp fra designteamet mitt,
 og gleder meg til fortsettelsen av Hobbygarasjen.no sin ferd.
 2016 tror jeg blir et veldig spennende år! Julia heter jeg. Jeg bor i Namdalen med min kjære, to jenter på 12 og 9 år og lillebror på 5 år. Jeg jobber som fysioterapeut i bedriftshelsetjenesten og trives godt med det. 

Jeg har alltid vært kreativ, og har prøvd mange forskjellige hobbyer. Jeg liker godt å strikke og jeg syr når jeg får lyst. Jeg har scrappet siden 2007, da ei venninne lokket meg med på hobbykveld på butikken sin. Etter det har jeg vært hekta! Jeg har vært innom mange stiler, men scrapper for tiden mest cluster når det gjelder LO. På kort varierer det stil etter mottaker, men jeg liker søte motiv på kort og sterke farger på LOene.

Jeg har tidligere vært DT for That Just So Cute


Lise

Eg er ein 76 modell, bor på Karmøy, gift og vi har to barn. 
 Jente født 2000 og gutt 2003. 
Hos oss går det i innebandy, fotball og data hos gutt og mann. 
Eg er Helsefagarbeidar og jobber i Hjemmetjenesten 75 %. 

På fritida liker eg å gå tur,fotografere,hekle,strikke og er sammen med ein gjeng som møtes ein gong pr. uke for å male sammen. Da jobber vi med  akryl, olje, aquarel linoliumsnitt. og vi har også vært innom Mix Media. 

Eg startet med å lime inn og klippe i bilder for å lage kalender til våre foreldre og ungenes besteforeldre. Det var på den måten eg ble kjent med denne hobbyen. Ei venninne av meg kjente Karin Lovise og fikk meg med på et kurs i kortlagingt. Vet ikje helt årstallet men ca 7-8 år siden kanskje. Det ble fleire kurs og siden også treff hos Karin Lovise. 
Har også deltatt på Scrap4fun treff flere ganger og har dratt med meg 3 venninner til å begynne med denne hobbyen. Jeg lager kort på bestilling og selger via venner og kjente. Har ikkje noen spesiell stil men liker og prøve nye ting og ikkje minst å handle inn nye ting. Har alltid vore kreativ og prøvd ut diverse hobbyar, dei fleste har kjapt gått over pga mote. Scrapping er det jeg har holdt på lengst med. 
Kjempe kjekt å få være  DT hos Hobbygarasjen.no


2 kommentarer:

  1. For en herlig gjeng!:) takk til dere alle for masse inspirasjon I bloggen.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett